Zu den Hauptinhalten springen

A gyermekek életminőségének javítása

Az LR Health & Beauty 2009-ben alapította az LR Global Kids Fund egyesületet, mely a dolgozók, az értékesítési Partnerek és a vásárlók kollektív elkötelezettségén alapszik. A szervezet célja, hogy gyermekeket támogató jótékonysági projektekben vegyen részt azon országokban, ahol az LR jelen van. "A 'More quality for your life' mottó nemcsak a termékeinkre és az üzleti modellünkre vonatkozik, hanem a szociális elkötelezettségre is." – mondja Kirsten Ueckmann az LRGKF elnöke.

Projekttámogatás

A céges adományokkal az LR fedezi az LRGKF adminisztrációs költségeit. Minden más felajánlás teljes egészében helyi projekteket támogat, így olyan gyermekekhez jut el, akiknek valóban szükségük van rá. A cél hátrányos helyzetű gyermekek és felnőttek segítése minden LR országban, például az oktatás vagy egészségügyi projektek támogatásával. Minden projekt ugyanazt ígéri a gyermekeknek: „More quality for your life”.

Segélynyújtó projekt Magyarországon

A szociálisan hátrányos helyzetű családokból származó gyerekek számára hatalmas lehetőséget nyújt az idegen nyelvek elsajátítása. A magyarországon működő Csányi Alapítvány ezért is támogatja a 10 és 24 év közötti tehetséges, szociálisan hátrányos helyzetű fiatalok nyelvtanulását. Az Alapítvány egyik kiemelt célja, hogy a támogatott diákok magasz szinten sajátítsanak el egy vagy akár több idegen nyelvet, ezzel is növelve a munkaerőpiaci esélyeiket, a társadalmi mobilitásukat.

Annak érdekében, hogy hosszú távon fenntartsák a fiatalok motivációját, minden tanévben 5 fordulós írásbeli idegen nyelvi versenyt rendeznek, amelyet egy félévi és egy év végi szóbeli nyelvi vizsga egészít ki. A diákok a 8. osztály elvégzése után anyanyelvi környezetben, hagyományosan Németországban, intenzív nyelvi kurzuson vesznek részt, továbbá a nyelvi versenyen legjobb eredményt elérő középiskolás diákok is csatlakozhatnak hozzájuk.

Válj LRGKF támogatóvá és járulj hozzá a gyermekek és tinédzserek jobb jövőjéhez! Akár havi öt euróval lényegesen támogathatod az LR Global Kids Fund projekteket. Szponzorként kapni fogsz egy tagsági kódot. A tagsági idő nincsen meghatározva, ezt bármikor megszüntetheted, ok megnevezése nélkül.

FundraisingBox Logo