Zu den Hauptinhalten springen

Romania: Bucharest

“More quality for your life”: proiecte de ajutorare ce promovează o mai bună calitate a vieţii

LR Global Kids Fund a fost inițiată de LR Health & Beauty în 2009 și se bazează pe angajamentul comun al companiei, al angajaților, al Partenerilor de vânzări și al clienților săi de a sprijini proiectele de ajutorare a copiilor în țările în care LR are filiale. Sloganul nostru, “More quality for your life”, nu se aplică numai produselor noastre și modelului nostru de afaceri, dar și angajamentului nostru social", spune Kirsten Ueckmann, Președinte al Consiliului de administrație al LR Global Kids Fund.

Sprijin în proiecte

Prin donațiile corporaţiei, LR acoperă costurile de administrare ale LR Global Kids Fund. Toate celelalte donații se îndreaptă în întregime către proiectele locale individuale și, deci, persoanelor care au nevoie de ele. Obiectivul este de a sprijini copiii și adolescenții proveniţi din medii defavorizate, de exemplu, prin sprijinirea proiectelor de educație și de sănătate. Toate aceste proiecte sunt destinate să ofere copiilor un lucru: "Mai multă calitate pentru viața ta".

Terapie specială: logopedie și psihoterapie

În ciuda creșterii economice a României, mulți oameni, în special copiii, continuă să trăiască în sărăcie. Clădirea Organizației SOS Satele Copiilor este situată în centrul Bucureștiului și servește drept refugiu sigur pentru copiii care au nevoie de ajutor emoțional. Terapia traumei este o piatră de temelie a acestei îngrijiri, deoarece mulți dintre acești tineri au trecut anterior prin evenimente traumatice în viața lor.

Acești copii învață să facă față mâniei, anxietății, tristeții și schimbărilor de dispoziție cu ajutorul psihologilor și abordărilor terapeutice adecvate. Li se oferă instrumentele necesare pentru a se vindeca printr-o relație blândă, dar riguroasă, astfel încât să poată deveni oameni rezistenți și plini de viață.

Terapia suplimentară care vizează vindecarea și întărirea acestor tineri este posibilă prin donațiile LR Global Kids Fund. Contribuția ta este mai mult decât o simplă donație în bani; este un colac de salvare care oferă speranță, vindecare și un viitor mai luminos acestor tineri români.

Împreună, îi ajutăm pe acești tineri să crească și să devină oameni puternici, hotărâți, capabili să înfrunte obstacolele vieții cu rezistență și speranță. Îți mulțumim pentru impactul tău pozitiv asupra vieții tinerilor români.

FundraisingBox Logo