Zu den Hauptinhalten springen

Romania: Bucharest

“More quality for your life”: proiecte de ajutorare ce promovează o mai bună calitate a vieţii

LR Global Kids Fund a fost inițiată de LR Health & Beauty în 2009 și se bazează pe angajamentul comun al companiei, al angajaților, al Partenerilor de vânzări și al clienților săi de a sprijini proiectele de ajutorare a copiilor în țările în care LR are filiale. Sloganul nostru, “More quality for your life”, nu se aplică numai produselor noastre și modelului nostru de afaceri, dar și angajamentului nostru social", spune Kirsten Ueckmann, Președinte al Consiliului de administrație al LR Global Kids Fund.

Sprijin în proiecte

Prin donațiile corporaţiei, LR acoperă costurile de administrare ale LR Global Kids Fund. Toate celelalte donații se îndreaptă în întregime către proiectele locale individuale și, deci, persoanelor care au nevoie de ele. Obiectivul este de a sprijini copiii și adolescenții proveniţi din medii defavorizate, de exemplu, prin sprijinirea proiectelor de educație și de sănătate. Toate aceste proiecte sunt destinate să ofere copiilor un lucru: "Mai multă calitate pentru viața ta".

Terapie specială: logopedie și psihoterapie

# 11 beneficiari

Scopul principal al programului este abordarea întârzierilor de dezvoltare a unora dintre copiii care cresc în SOS Satele copiilor din București.

  • Terapia logopedică pe termen lung pentru 5 copii.
  • Psihoterapie pentru 6 copii pentru a depăși experiențele traumatice.
  • Consultaţii săptămânale cu psihologi și medici psihiatri certificați.
FundraisingBox Logo