Zu den Hauptinhalten springen

Levenskwaliteit van kinderen verbeteren

LR Global Kids Fund werd door LR Health & Beauty opgericht in 2009 en is gebaseerd op het collectieve engagement van het bedrijf, de werknemers en de verkooppartners. Het ondersteunt hulpprojecten voor kinderen in landen waar LR actief is. "Ons motto 'More quality for your life' is niet enkel van toepassing op onze producten en ons businessmodel, maar ook op onze maatschappelijke betrokkenheid", aldus Kirsten Ueckmann, bestuursvoorzitter van LR Global Kids Fund.

Project ondersteuning

Met de bedrijfsdonaties worden de administratieve kosten van LR Global Kids Fund gedekt. Alle andere donaties gaan integraal naar individuele, lokale projecten en dus naar de personen die het nodig hebben. Het doel is om kansarme kinderen & jongeren te ondersteunen door ondersteuning te bieden aan onderwijs- & gezondheidsprojecten. Al deze projecten zijn erop gericht om kinderen "More quality for your life" te geven.

Hulpproject Nederland - CliniClowns Nederland

De "CliniClowns" zijn speciaal opgeleide artiesten die optreden in ziekenhuizen, zorgcentra en andere medische instellingen in Nederland. Ze combineren muziek, theater, magie en veel plezier om kinderen te laten lachen en glimlachen. Deze artiesten creëren ruimtes waar jonge patiëntjes hun pijn, zorgen en angsten even kunnen vergeten.

De CliniClowns zorgen in het bijzonder voor een prettige sfeer tijdens de "bedtijdbezoeken". Ze bieden troost en ontspanning aan jongeren die ver van huis zijn in een nieuwe, steriele omgeving, vaak zonder hun ouders.

Jouw bijdrage is meer dan een donatie; het is een investering in het welzijn en geluk van deze jonge patiëntjes in Nederland. We maken een verschil door een glimlach, troost en momenten van opluchting te bieden aan jongeren in moeilijke medische situaties. Bedankt voor je bijdrage aan deze hartverwarmende en zinvolle inspanningen.

Word LR Global Kids Fund sponsorlid

Word LR Global Kids Fund sponsorlid en geef kinderen en jongeren een kans op een betere toekomst. Regelmatige donaties helpen het LR Global Kids Fund om vooruit te plannen en succesvolle hulp-maatregelen te verzekeren voor kinderen in nood.

Zelfs met slechts vijf euro per maand levert u een significante bijdrage aan LR Global Kids Fund hulpprojecten. Als sponsorlid ontvangt u een lidmaatschap-pin. Uw lidmaatschap is niet tijdsgebonden. U kan deze altijd zonder reden opzeggen.

FundraisingBox Logo