Zu den Hauptinhalten springen

Levenskwaliteit van kinderen verbeteren

LR Global Kids Fund werd door LR Health & Beauty opgericht in 2009 en is gebaseerd op het collectieve engagement van het bedrijf, de werknemers en de verkooppartners. Het ondersteunt hulpprojecten voor kinderen in landen waar LR actief is. "Ons motto 'More quality for your life' is niet enkel van toepassing op onze producten en ons businessmodel, maar ook op onze maatschappelijke betrokkenheid", aldus Kirsten Ueckmann, bestuursvoorzitter van LR Global Kids Fund.

Project ondersteuning

Met de bedrijfsdonaties worden de administratieve kosten van LR Global Kids Fund gedekt. Alle andere donaties gaan integraal naar individuele, lokale projecten en dus naar de personen die het nodig hebben. Het doel is om kansarme kinderen & jongeren te ondersteunen door ondersteuning te bieden aan onderwijs- & gezondheidsprojecten. Al deze projecten zijn erop gericht om kinderen "More quality for your life" te geven.

Hulpproject Nederland - CliniClowns Nederland

Met de CliniClowns App kunnen zieke en gehandicapte kinderen direct contact hebben met de CliniClowns. Op hun mobiel of tablet. Thuis of in het ziekenhuis.

Zo kunnen ze videobellen met de clowns, interactieve liveshows en filmpjes bekijken en berichten sturen naar hun vrienden. Het online contact met de CliniClowns biedt kinderen een stukje ontspanning op momenten van stress, angst of tijdens het vele wachten.

Word LR Global Kids Fund sponsorlid

Word LR Global Kids Fund sponsorlid en geef kinderen en jongeren een kans op een betere toekomst. Regelmatige donaties helpen het LR Global Kids Fund om vooruit te plannen en succesvolle hulp-maatregelen te verzekeren voor kinderen in nood.

Zelfs met slechts vijf euro per maand levert u een significante bijdrage aan LR Global Kids Fund hulpprojecten. Als sponsorlid ontvangt u een lidmaatschap-pin. Uw lidmaatschap is niet tijdsgebonden. U kan deze altijd zonder reden opzeggen.

FundraisingBox Logo