Zu den Hauptinhalten springen

"More quality for your life”: Projektet e ndihmës për të promovuar cilësi më të mirë të jetës

LR Global Kids Fund u iniciua nga LR Health & Beauty në vitin 2009 dhe bazohet në angazhimin kolektiv të kompanisë, punonjësve të saj, partnerëve të shitjes dhe konsumatorëve. Ai ka mbështetur projektet e ndihmës së fëmijëve në ato vende ku LR ushtron aktivitet. "Sllogani jonë ‘More quality for your life’ nuk zbatohet vetëm për produktet tona dhe modelin tonë të biznesit, por edhe për angazhimin tonë shoqëror", thotë Kirsten Ueckmann, Kryetar i Bordit të Fondit për LR Global Kids.

Projekt Mbështetës

Me donacionet e saj, LR mbulon kostot e administrimit të Fondit LR Global Kids. Të gjitha donacionet e tjera shkojnë tërësisht drejt projekteve individuale lokale dhe njerëzve në nevojë. Qëllimi është të mbështesë fëmijët dhe adoleshentët në nevojë, duke siguruar mbështetje për projektet e arsimit dhe shëndetësisë.Të gjitha këto projekte kanë për qëllim t'u ofrojnë fëmijëve një gjë: "Më shumë cilësi për jetën ".

Albania: Tirana

Rreth 857,000 fëmijë nën moshën 18 vjeç jetojnë në Shqipëri. Fatkeqësisht, shumë nga këta fëmijë, veçanërisht ata që kanë humbur kujdestarinë e prindërve të tyre, përballen me rreziqe të shtuara të paragjykimit, abuzimit dhe shfrytëzimit.

Midis këtyre vështirësive, megjithatë, ka një rreze shprese: Fshati i Fëmijëve SOS Tirana. Fëmijët dhe adoleshentët zbulojnë më shumë sesa thjesht një vend të sigurt për të qëndruar; ata gjithashtu marrin dashuri, kujdes dhe mbështetje. Nevojat individuale të çdo fëmije plotësohen, si emocionalisht ashtu edhe fizikisht, duke nxitur rehabilitimin dhe rritjen.

Për më tepër, familjeve në vështirësi u jepen materialet që kërkojnë, si farat dhe fidanët, duke i lejuar ata të prodhojnë ushqime ushqyese për fëmijët e tyre. Nismat e specializuara për zhvillimin e fëmijëve dhe përmirësimin e të ushqyerit janë bërë të mundura nga mbështetja e vazhdueshme e LR Global Kids Fund e.V.

Kontributi juaj është më shumë se një donacion; është një litar shpëtimi për këta shpirtra të rinj. Ai ilustron fuqinë e vazhdueshme të dhembshurisë dhe nocionin se çdo fëmijë meriton një shans për t'u shëruar, lulëzuar dhe ëndërruar për një të nesërme më të mirë. Bujaria juaj ushqen këto ambicie dhe jep rreze shprese në jetën e njerëzve që kanë më shumë nevojë për të. Së bashku, ne po bëjmë një ndryshim në jetën e brezave të ardhshëm të Shqipërisë.

FundraisingBox Logo

n Albanien leben geschätzte 857.000 Kinder unter 18 Jahren. Besonders Kinder, die die elterliche Fürsorge verloren haben, sind stärker von Diskriminierung, Missbrauch und Ausbeutung bedroht.

Die Kinder und Jugendlichen im SOS Kinderdorf Tirana erfahren eine liebevolle Betreuung. Sie werden individuell nach ihren persönlichen Bedürfnissen gefördert, um mental und körperlich zu heilen. Zusätzlich werden vor Ort auch bedürftige Familien mit Saatgut und Setzlingen versorgt, damit sie ihren Kindern eine gesunde Ernährung ermöglichen können.

Dank der Unterstützung des LR Global Kids Fund e.V. können spezielle Programme zur Entwicklungsförderung und Verbesserungen der Ernährung finanziert werden.

Zum Projekt