Zu den Hauptinhalten springen

Levenskwaliteit van kinderen verbeteren

LR Global Kids Fund werd door LR Health & Beauty opgericht in 2009 en is gebaseerd op het collectieve engagement van het bedrijf, de werknemers en de verkooppartners. Het ondersteunt hulpprojecten voor kinderen in landen waar LR actief is. "Ons motto 'More quality for your life' is niet enkel van toepassing op onze producten en ons businessmodel, maar ook op onze maatschappelijke betrokkenheid", aldus Kirsten Ueckmann, bestuursvoorzitter van LR Global Kids Fund.

Project ondersteuning

Met de bedrijfsdonaties worden de administratieve kosten van LR Global Kids Fund gedekt. Alle andere donaties gaan integraal naar individuele, lokale projecten en dus naar de personen die het nodig hebben. Het doel is om kansarme kinderen & jongeren te ondersteunen door ondersteuning te bieden aan onderwijs- & gezondheidsprojecten. Al deze projecten zijn erop gericht om kinderen "More quality for your life" te geven.

Crea & cultuur-programma

#43 begunstigden

Het voornaamste doel van het programma is het versterken van de fysieke, sociale en mentale capaciteiten van de kinderen die opgroeien in SOS Kinderdorpen Chantevent:

  • Naschoolse activiteiten, zoals muziek, sport (voetbal/basketbal) en jeugdverenigingen
  • Circus-, kunst- en drama-workshops
  • Bezoeken aan cultuurtentoonstellingen, zoals Magritte in Brussel of het historische Expo 58 in het Atomium
FundraisingBox Logo