Zu den Hauptinhalten springen

Levenskwaliteit van kinderen verbeteren

LR Global Kids Fund werd door LR Health & Beauty opgericht in 2009 en is gebaseerd op het collectieve engagement van het bedrijf, de werknemers en de verkooppartners. Het ondersteunt hulpprojecten voor kinderen in landen waar LR actief is. "Ons motto 'More quality for your life' is niet enkel van toepassing op onze producten en ons businessmodel, maar ook op onze maatschappelijke betrokkenheid", aldus Kirsten Ueckmann, bestuursvoorzitter van LR Global Kids Fund.

Project ondersteuning

Met de bedrijfsdonaties worden de administratieve kosten van LR Global Kids Fund gedekt. Alle andere donaties gaan integraal naar individuele, lokale projecten en dus naar de personen die het nodig hebben. Het doel is om kansarme kinderen & jongeren te ondersteunen door ondersteuning te bieden aan onderwijs- & gezondheidsprojecten. Al deze projecten zijn erop gericht om kinderen "More quality for your life" te geven.

SOS Kinderdorp Chantevent

Terwijl de meerderheid van de Belgen geniet van een hoge levenskwaliteit, treft armoede en de gevolgen ervan een groot aantal mensen. Het SOS Kinderdorp Chatevent, gelegen in het hart van dit rijke land, dient als baken van hoop voor jonge mensen die opgroeien zonder de steun van een stabiel familienetwerk. Ze krijgen de hulp die ze nodig hebben om op eigen benen te staan en zelfvoorzienend te worden.

Deze jonge zielen krijgen psychiatrische ondersteuning om hen te helpen bij het verwerken van hun verleden en eventuele trauma's die ze hebben meegemaakt. Om ze voor te bereiden op een zelfstandig bestaan, worden ze door bureaucratische processen geleid en uiteindelijk naar het juiste professionele pad geleid.

Deze jongeren zijn in staat om hun zelfvertrouwen te herstellen en een zelfbepaald, vreugdevol leven te leiden als resultaat van deze transformerende reis. Jouw gulle bijdrage is cruciaal om de cyclus van armoede en de verwoestende impact ervan op het leven van deze jongeren te doorbreken.

Met jouw hulp bieden we niet alleen een helpende hand; we zorgen voor een levenslijn, een kans voor deze jonge geesten om boven de tegenslagen uit te stijgen en hun eigen weg naar een betere, gelukkiger toekomst te vinden. Samen doorbreken we de cyclus van armoede en bieden we kansen voor deze waardige Belgische jongeren. Bedankt om een verschil te maken in hun leven.

 

FundraisingBox Logo

Kreativitäts- und Kulturangebote

Die meisten Belgier genießen einen hohen Lebensstandard, dennoch gibt es eine Vielzahl von Menschen, die von Armut und ihren Folgen betroffen sind. In dem SOS Kinderdorf Chatevent erhalten Jugendliche, die ohne ein stabiles Familiennetz aufwachsen, Unterstützung um in ihrem Leben auf eigenen Füßen stehen- und unabhängig werden zu können. Sie erhalten psychologisch Unterstützung, um ihre Vergangenheit- und mögliche Traumata zu verarbeiten. Zum Erlernen eines selbstständigen Lebens erhalten sie zusätzlich Hilfe bei Behördengängen und werden letztendlich angeleitet, den richtigen Beruf zu finden.

Die Jugendlichen werden gestärkt, damit sie ihr Selbstvertrauen wiedererlangen und selbstbestimmt, ein glückliches Leben führen können. Ihre Spende hilft, den Kreislauf von Armut und ihre Auswirkungen auf das Leben dieser Jugendlichen zu durchbrechen.

Zum Projekt