Netherlands

Levenskwaliteit van kinderen verbeterenLR Global Kids Fund werd door LR Health & Beauty opgericht in 2009 en is gebaseerd op het collectieve engagement van het bedrijf, de werknemers en de verkooppartners. Het ondersteunt hulpprojecten voor kinderen in landen waar LR actief is. "Ons motto 'More quality for your life' is niet enkel van toepassing op onze producten en ons businessmodel, maar ook op onze maatschappelijke betrokkenheid", aldus Dr. Thomas Stoffmehl, bestuursvoorzitter van LR Global Kids Fund en CEO van LR Health & Beauty.

Project ondersteuning

Met de bedrijfsdonaties worden de administratieve kosten van LR Global Kids Fund gedekt. Alle andere donaties gaan integraal naar individuele, lokale projecten en dus naar de personen die het nodig hebben. Het doel is om kansarme kinderen & jongeren te ondersteunen door ondersteuning te bieden aan onderwijs- & gezondheidsprojecten. Al deze projecten zijn erop gericht om kinderen "More quality for your life" te geven.

Hulpproject Nederland

38.000 kinderen in Nederland hebben geen veilige thuis. Ze groeien op in pleeggezinnen of in opvangcentra, door geweld, gebrek aan verzorging of instabiliteit in hun eigen familie. Hiertoe behoren ook meer dan 14.000 kinderen die door politieke onrust gedwongen naar Nederland gevlucht zijn, alleen of met hun familie.

De organisatie Het Vergeten Kind zet zich in om deze kinderen een normaal leven te bieden ondanks alles dat ze moesten doormaken, met nadruk op de algemene verbetering van hun leef- & woonomstandigheden. Naast het bieden van emotionele ondersteuning en het creëren van opportuniteiten voor ontwikkeling, vormt het organiseren van dagtrips een belangrijke pilaar van Het Vergeten Kind. Activiteiten die voor vele kinderen vanzelfsprekend zijn, zoals een bezoekje aan de zoo of een pretpark, of deelname aan een sportkamp, zijn voor deze kinderen een droom die in vervulling gaat.

In 2017 zal LR Global Kids Fund Het Vergeten Kind ondersteunen met een donatie van EUR 15.000. Dit zal 2.500 kinderen en jongeren de kans geven om volgende zomer een unieke ervaring te beleven, en er zo hopelijk voor zorgen dat ze hun dagelijkse problemen en verdriet even kunnen vergeten.


Word LR Global Kids Fund sponsorlid
Word LR Global Kids Fund sponsorlid en geef kinderen en jongeren een kans op een betere toekomst. Regelmatige donaties helpen het LR Global Kids Fund om vooruit te plannen en succesvolle hulp-maatregelen te verzekeren voor kinderen in nood.

Zelfs met slechts tien euro per maand levert u een significante bijdrage aan LR Global Kids Fund hulpprojecten. Als sponsorlid ontvangt u een lidmaatschap-pin. Uw lidmaatschap is niet tijdsgebonden. U kan deze altijd zonder reden opzeggen.

FundraisingBox Logo