Hungary

A gyermekek életminőségének javítása

Az LR Health & Beauty 2009-ben alapította az LR Global Kids Fund egyesületet, mely a dolgozók, az értékesítési Partnerek és a vásárlók kollektív elkötelezettségén alapszik. A szervezet célja, hogy gyermekeket támogató jótékonysági projektekben vegyen részt azon országokban, ahol az LR jelen van. "A 'More quality for your life' mottó nemcsak a termékeinkre és az üzleti modellünkre vonatkozik, hanem a szociális elkötelezettségre is." – mondja Dr. Thomas Stoffmehl az LRGKF elnöke és az LR Health & Beauty CEO-ja.

Projekttámogatás

A céges adományokkal az LR fedezi az LRGKF adminisztrációs költségeit. Minden más felajánlás teljes egészében helyi projekteket támogat, így olyan gyermekekhez jut el, akiknek valóban szükségük van rá. A cél hátrányos helyzetű gyermekek és felnőttek segítése minden LR országban, például az oktatás vagy egészségügyi projektek támogatásával. Minden projekt ugyanazt ígéri a gyermekeknek: „More quality for your life”.

Segélynyújtó projekt Magyarországon

Egy vagy akár több idegen nyelv elsajátítása nem okoz problémát a szociálisan elnyomott családból származó gyermekek számára sem. A magyar Csányi Alapítvány ezért támogatja a hátrányos helyzetű gyermekek, valamint a 10 és 24 év közötti fiatalok nyelvtanulását. A cél az, hogy támogassák őket abban, hogy magas szinten elsajátítsanak idegen nyelveket.

Annak érdekében, hogy hosszú távon fenntartsák a résztvevők motivációját, 5 fordulós versenyeket rendeznek minden évben, amelyek során a tanév közepén és végén tesztelik a tanulók tudását.  A 10 legjobb eredményt elérő diák intenzív nyelvkurzuson vehet részt Németországban.

Válj LRGKF támogatóvá és járulj hozzá a gyermekek és tinédzserek jobb jövőjéhez! Akár havi öt euróval lényegesen támogathatod az LR Global Kids Fund projekteket. Szponzorként kapni fogsz egy tagsági kódot. A tagsági idő nincsen meghatározva, ezt bármikor megszüntetheted, ok megnevezése nélkül.

FundraisingBox Logo