Ελλάδα

Βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των παιδιών

Το LR Global Kids Fund δημιουργήθηκε το 2009 την LR Health & Beauty και βασίζεται στη συλλογική ευθύνη της εταιρίας, των εργαζομένων και των συνεργατών της. Στηρίζει τα βοηθητικά προγράμματα για παιδιά στις χώρες που δραστηριοποιείται η LR. "Το σύνθημα 'More quality for your life' δεν ισχύει μόνο για τα προϊόντα και το επιχειρηματικό μοντέλο της εταιρίας, αλλά και για την κοινωνική μας ευθύνη", λέει ο Dr. Thomas Stoffmehl, Πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της LR Global Kids Fund και CEO της LR Health & Beauty. 

Στηρίζουμε τα βοηθητικά προγράμματα

Με τις δωρεές της εταιρίας, η LR καλύπτει τα έξοδα διαχείρισης της οργάνωσης. Όλες οι υπόλοιπες δωρεές να φτάνουν εξ ολοκλήρου στα τοπικά προγράμματα βοήθειας και στους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Στόχος είναι, να βοηθήσουμε τα παιδιά που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση, προσφέροντας υποστήριξη σε προγράμματα που προωθούν την υγεία και την παιδεία. Όλα αυτά τα προγράμματα στοχεύουν στο να χαρίσουν στα παιδιά “More quality for your life”.

Greece: Vari and Plagiari

Ψυχική υγεία και ψυχολογική υποστήριξη

# 117 δικαιούχοι (75 παιδιά, 42 παιδαγωγοί)

Κύριος στόχος του προγράμματος είναι η αντιμετώπιση των συμπεριφορικών, ψυχικών και αναπτυξιακών διαταραχών των παιδιών που διαμένουν στα Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη και το Πλαγιάρι.

  • Παροχή υποστήριξης σε μόνιμη βάση, για την αντιμετώπιση τραυματικών εμπειριών
  • Εβδομαδιαίες ομαδικές συνεργίες και προσωπικές διαβουλεύσεις με ψυχολόγους, για τα παιδιά αλλά και τους παιδαγωγούς

Gallery

 
Showing images 1 to 4 of 4
 
FundraisingBox Logo