Lasten elämänlaadun parantaminen

LR Health & Beauty perusti LR Global Kids Fundin vuonna 2009. Järjestö tukee ja toimii niissä maissa joissa LR on edustettuna. "Yrityksemme lupaus ' More quality for your life' ei jää vain tuotteiden ja tarjoamamme liiketoiminnan tasolle vaan myös sosiaaliseen sitoutumiseen", sanoo Dr. Thomas Stoffmehl, LR Global Kids Fundin puheenjohtaja sekä LR Health & Beauty pääjohtaja.  

Projektituki

LR yrityksenä vastaa kaikista LR Global Kids Fundin hallinnollisista kuluista. Se mahdollistaa sen, että kaikki lahjoitukset menevät lyhentämättömänä paikallisiin tukiprojekteihin. Tavoitteemme on auttaa lapsia monin eri tavoin sekä tuoda heidän elämäänsä lisää iloa ja sisältöä. Kaikissa tukiprojekteissamme lapset ovat keskipisteenä sekä heidän elämänlaatunsa parantaminen: "More quality for your life".

Ylipainoisten lasten ja nuorten määrä kasvaa maailmanlaajuisesti. Myös Suomessa jo joka 3. lapsi tai nuori on ylipainoinen. Epäterveellinen ruokavalio ja liikunnan puute johtavat epätoivottuihin seurauksiin kuten esimerkiksi syrjäytymiseen, masentuneisuuteen ja jopa kakkostyypin diabetekseen.

WAU ry toimii Suomessa ja yhdistyksen periaatteena on lasten ja nuorten henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin lisääminen.  WAU tarjoaa ilmaisia liikuntaharrastuksia kouluissa koulupäivän aikana sekä matalankynnyksen leirejä koulujen loma-aikoina. Tällä tavoin WAU tarjoaa vuosittain lapsille ja nuorille huikeat 500 000 tuntia liikunnan parissa. LR Global Kids Fund lahjoittaa WAU ry:lle 10 000 euroa mikä mahdollistaa 3750 tuntia lisää liikuntaa ja aktiviteetteja lapsille ja nuorille. Pidetään lapset liikkeessä! 

Tule mukaan LRGKF:n tukijäseneksi, annat lapsille sekä nuorille mahdollisuuden parempaan tulevaisuuteen. Säännölliset lahjoitukset auttavat LR Global Kids Fundia turvaamaan kaikkien avustusprojektien jatkuvuuden ja menestyksen. 

FundraisingBox Logo